Nobil Spa

Nota medie: 0

Lasă opinie

Nobil Spa vă invită la o experienţă de neuitat pe un ţinut al relaxării şi al reîntineririi. Descoperiţi un inedit univers relaxant şi revigorant, printr-o călătorie în lumea Spa. Permiteţi-ne să vă răsfăţăm corpul şi spiritul cu tratamente de ultimă generaţie într-un altar estetic ultra-modern. Pătrundeţi în esenţa filozofiei echilibrului fizic şi spiritual… Relaxare totală într-un veritabil hammam turcesc, reîntinerire cu ajutorul peeling-urilor miraculoase, detaşarea de emoţii negative şi stress cu ajutorul unui masaj oriental, practicat de maseuze originare de pe insula Bali sau o delectare a simţurilor cu ajutorul diverselor proceduri de îngrijire pentru corp şi faţă. Nobil Spa are plăcerea să vă ofere doar cele mai selecte şi inovatoare proceduri Wellness.

Fotografii

Servicii

Saună
Saună finlandeză
0.00
Detalii
inclus în costul masajului
Hamam turcesc
0.00
Detalii
inclus în costul masajului
Bazin
0.00
Detalii
inclus în costul masajului
Masaj
Clasic masaj
600
Detalii
Masaj relaxant cu adaugare de uleiuri eterice, ajuta la restabilirea armoniei corpului si sufletului. Durata procedurii 50 sau 75 min
Masaj în patru mâini
1000
Detalii
Masaj Imperial in patru miini - O experienta unica, pe care fiecare ar trebui sa o simta pe pielea proprie. Miscarile concomitente ale masorilor relaxeaza total corpul, oferind o senzatie de neuitat. Durata procedurii 50 sau 75 min.
Aroma masaj
600
Detalii
Amestecul special de ierburi - o modalitate excelentă de relaxare și de reducere a stresului. Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, tensiunea musculară precum şi redă o stare de bine. Durata procedurii 50 sau 75 min.
Masaj anticelulitic
600
Detalii
Acest masaj se efectueaza local pe zonele problematice, utilizind crème si uleiuri special concepute pentru combaterea celulitei, restabileste elasticitatea si supletea pielii. Durata procedurii 50 sau 75 min.
Antistress masaj
600
Detalii
Masaj relaxant care contribuie la eliminarea tensiunii muscular si combaterea insomniei. Durata procedurii 50 sau 75 min.
Terapia cu pietre
850
Detalii
Masajul cu pietre calde influenţează pozitiv sistemul cardiovascular şi respirator, ajută la normalizarea tensiunii arteriale, stimulează sistemul nervos central şi ameliorează oboseala musculară, precum şi starea de stres. Durata procedurii- 75 min.
Proceduri
Peeling
1300
Detalii
Bandaje pentru Tonifiere si Elasticitare Tratament energizant 2 in 1 care imbunatateste tonusul si elasticitatea pielii. Consta din impachetare cu bandaje impregnate cu lotiune si un masaj, folosind tehnici speciale.

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie